Om Vårda Øjenklinik

Vi har siden 1999 hjulpet mennesker med nærsynethed, langsynethed, astigmatisme, grå stær og alderssynethed. Vi har valgt at anvende den nyeste teknik og udelukkende erfarne kirurger. Hvorfor? Det garanterer sikkerhed og tryghed. Og det er der, vores fokus ligger. Det handler jo om dit syn. Noget der aldrig må blive behandlet letsindigt.

Øjenlæge, Hans Remanius, grundlagde Vårda Øjenklinik for 20 år siden. Siden da er der sket meget. Nu har vi hele fem klinikker rundt om i Sverige. Faktum er: Mange nordboere synes at have behov for at kunne se bedre, og nogle har æstetiske grunde. Nej, det er selvfølgelig ikke grimt med briller eller forældet med linser. Men sandheden er, at ALLE synes, at det er fantastisk befriende at slippe for synshjælpemidler, og mange, der forlader vores klinik, siger “hvorfor har jeg ikke gjort det noget før”.

Men hvis nogen skal udsætte dine øjne for laser, vil du gerne føle dig i sikre hænder, ikke? Det er du her. Når vi behandler nærsynethed, langsynethed og astigmatisme, anvender vi NoCut®, en lasermetode, som de fleste andre øjenklinikker ikke anvender. Hvorfor? Jo. En god regel siger, at hvis det ikke er absolut nødvendigt at skære i kroppen, så lad være. Kan vi undgå snit, er det altid bedst, som vi siger her på Vårda Øjenklinik. Selvom NoCut® heler noget langsommere (end LASIK-metoden), så er NoCut® af forskellige årsager langt det bedste valg. Du minimerer risikoen for komplikationer. Dit øje forbliver “uberørt”. Der er intet, der forhindrer fremtidige indgreb. Der er ikke risiko for, at øjenlåget løsner sig og dermed skaber synsnedsættelse. Men desværre virker NoCut® ikke på alle synsfejl. Ved grå stær og alderssynethed for eksempel er vi nødt til at bruge andre metoder. Men det er heller ikke noget problem.

Vores øjenkirurger er ekstremt dygtige og omsorgsfulde.

Vårda Øjenklinik har udført mere end 50.000 operationer i eget regi og tager vare på dig. For os er alle patienter lige vigtige. Vi har imidlertid bemærket, at patienter, der besøger vores privatklinik, værdsætter, at vi også varetager kommunale operationer. Vi forstår godt, at det kan føles ekstra sikkert.

Velkommen på Vårda Øjenklinik!