Din integritet er vigtig for os, og vi vil altid være åbne omkring, hvordan vi behandler dine personoplysninger, så du kan føle dig tryg ved at afgive dine oplysninger til os. I denne integritetspolitik  kan du finde informationer om, hvordan Vårda Ögonklinik (Vårda Sverige AB), (“vi”) behandler dine personoplysninger.

Hvem har ansvaret for dine personoplysninger?

Vårda Sverige AB (org. nr. 556571-1610) er dataansvarlig for de personoplysninger, som du afgiver til os. Hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores repræsentant via en e-mail til max@varda.se

For at komme i kontakt med os (f.eks. bestilling af undersøgelse, andre spørgsmål i formularen)

For at vi skal kunne kontakte dig, skal vi samle dit navn, email og telefonnummer. Disse data er nødvendige for at opfylde vores forpligtelser som plejere. Oplysningerne lagres igen i vores patientjournalsystem i henhold til patientdata loven. Læs mere under patientoplysninger.

Anbefalinger – Reco.se

Vi samarbejder med uafhængige parter (www.reco.se) for at indhente anbefalinger / anmeldelser / rekommendationer. Disse fungere som assistenter til personlige data.

Web statistik

Vi samler logfiler, der indeholder identifikatorer (ved hjælp af Google Analytics). Vi indsamler dette for at se, hvordan vores hjemmeside bruges og for at kunne forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Oplysninger, der indsamles, identificeres ikke og lagres ikke i vores system.

 

Hvordan behandler du mine patientoplysninger?

Politikken gælder kun for, hvordan vi indsamler data på vores hjemmeside, resten ses under afsnit patientinformation.

 

Hvem kan vi eventuelt dele dine personoplysninger med?

Vi har strenge fortrolighed, fordi vi er omsorgspersoner. Hvis vi ikke er lovpligtige, vil vi ikke videregive dine personlige oplysninger. Det kan f.eks. vedrøre det Svenske Socialforsikringsagentur, Sundhedsstyrelsen og det Svenske Institut for Epidimistyrelsen.

 

Dine rettigheder

 

Du har ret til at få information om, hvilke personoplysninger der behandles hos os.

Du har ret til en gang om året at forlange et registerudtræk, hvor du kan se, hvilke personoplysninger vi har om netop dig.

Du har ret til at forlange at få rettet eventuelle forkerte registreringer om dig.

Du har ret til at blive slettet under disse forudsætninger:

Oplysningerne er ikke længere nødvendige til det formål, de er indsamlet til.

Hvis oplysningerne gemmes med dit samtykke, og du tilbagekalder samtykket.

Hvis behandlingen er baseret på en interesseafvejning, og der ikke er legitime grunde, som vejer tungere end din interesse.

Hvis personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt.

Hvis du gør indsigelse mod behandling til direkte markedsføringsformål.

Retten til at blive slettet gælder ikke, hvis vi ved lov (f.eks. bogføringsloven) er forpligtet til at beholde oplysningerne.

Du har ret til dataportabilitet (retten til at få dine personoplysninger flyttet), under forudsætning af at retsgrundlaget er samtykke eller aftale, og det du kan få ud er personoplysninger, som vedrører dig, som du selv har tilvejebragt, eller som er genereret af dine handlinger/aktiviteter.

Du har ret til at forlange en begrænsning af behandlingen, men ikke til at få begæringen opfyldt, hvis det er et krav, at behandlingen sker for at tjenesten skal fungere.

Du har ret til at gøre indsigelse med behandlingen af en personoplysning, og vi vil så ophøre med behandlingen i den periode, hvor spørgsmålet undersøges.

Du har ret til at fremføre klager til en tilsynsmyndighed over behandlinger, som udføres af os.

Hvis du vil bruge nogen af disse rettigheder, så send os en besked. I tilfælde af klager kan du kontakte Datatilsynet på www.datainspektionen.se

Hvis vi ændrer denne politik, og du er berørt, meddeler vi dig ved at offentliggøre den opdaterede version på hjemmesiden. Hvis ændringerne er mere omfattende, vil vi kontakte dig og om nødvendigt anmode om dit samtykke.

 

Hvordan vi anvender cookies, og hvordan du selv styrer anvendelsen

Cookies er små tekstfiler bestående af bogstaver og tal, som sendes fra vores webserver og gemmes i din browser eller på din enhed. På vores websteder anvendes cookies til at give dig som bruger adgang til personlige indstillinger næste gang, du besøger siden med den samme browser. Vi registrerer også generel besøgsstatistik. Ingen statistik spores til en unik bruger. Undertiden anvendes den også for at målrette annoncer mod besøgende. Tredjepartsleverandører som Google og Webtraffic bruger cookies til at vise annoncer baseret på dine besøg på dette og andre websteder.

 

Google Analytics giver dig også mulighed for at kunne afslutte deres tracking link: [http://tools.google.com/dlpage/gaoptout].

Du kan læse mer om cookies her: www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Hvis du ikke vil tillade anvendelse af cookies, kan du blokere for cookies i din browser. Læs mere om, hvordan du gør det, under emnet Hjælp i din browser.

Bemærk at vi kun anvender cookies for at gøre tingene lettere for dig. Vælger du at blokere for gemning af cookies i din browser, kan vi ikke garantere, at vi kan yde dig den service, vi bestræber os på.

 

Cookies og andre lignende teknikker

Cookies er små tekstfiler, der er oprettet på din computer. Den indeholder oplysninger, der gør det muligt for webstedet at genkende dig.

Vi bruger dette til at indsamle webstatistikker. Nedenfor kan du se, hvilken slags cookies der kan forekomme.

 

Google Analytics. Permanent cookie, der udløber to år efter, at den blev oprettet eller sidst opdateret.

Google Analytics. Midlertidig cookie, der forfalder 10 minutter efter, at den blev oprettet eller sidst opdateret.

Google Analytics. Midlertidige cookies til at skelne forskellige besøgende fra hinanden. Det forfalder 24 timer efter, at den blev oprettet eller sidst opdateret.

Midlertidig cookie til at skelne forskellige besøgende fra hinanden. Det slettes, når du lukker din browser.

Facebook Pixel ID / cookie bruges til at skelne forskellige besøgende på hjemmesiden og direkte markedsføring via Facebooks kanaler. For data lagringslængde se her.

 

PATIENTINFORMATION

Med Patientdirektivet og Databeskyttelsesforordningen betyder det især, at vi har store forpligtelser i sundhedssektoren for at give dig en så god, sikker og sikker pleje. Så hver gang du kontakter os, registrerer vi dine personlige oplysninger. Det er for dig som patient, og vi som en virksomhed skal kunne få så god kvalitet i din behandling / sundhed.

Hvordan behandler vi dette?

For hver patient er vi forpligtet til at føre en journal. Det kan indeholde oplysninger som baggrund for din pleje, information om diagnose, foranstaltninger og information om, hvem der har optaget i din dagbog. Dette er for din egen skyld, din behandling og vores virksomheds overvågning for at forbedre vores pleje.

Vi er også forpligtet til at rapportere noget om dette til forsikringsfonden og det nationale register. Selvom du ikke har givet os dit samtykke, har vi ret til at registrere dette i kundeserviceopgaver sundhedsregisteret.

Når du bestiller via vores hjemmeside eller telefon, er vi nødt til at gøre tjenesten mulig at samle dit navn, din email adresse og telefonnummer. Denne behandling af personoplysninger er nødvendig for at kunne opfylde vores forpligtelser som sundhedsudbyder. Dette er igen registreret i vores patientoptegnelsessystemer (patientloven).

 

Hvordan beskyttes dine personoplysninger?

Vi anvender IT-systemer til at beskytte personoplysningernes fortrolighed, integritet og tilgængelighed. Vi har truffet særskilte sikkerhedsforholdsregler for at beskytte dine personoplysninger mod ulovlig eller uberettiget behandling (såsom ulovlig adgang, bortkomst, ødelæggelse eller skade). Kun de personer, som rent faktisk har behov for at behandle dine personoplysninger for at vi skal kunne opfylde vores angivne formål, har adgang til dem.

 

Klager og tilsynsmyndighed

Hvis du mener, at vi har håndteret dine personoplysninger på en fejlagtig måde, har du ret til at rette en klage til Datatilsynet, som er den tilsynsførende myndighed for behandling af personoplysninger.

 

Korrigering eller sletning af dine personlige data

Hvis du modsætter dig noget i din journal eller tror på, at oplysningerne er forkerte, har du ret til at få dette introduceret. I nogle tilfælde skal du kontakte Inspektoratet for Sundhed og Pleje (IVO) – primært vedrører fjernelse af oplysninger.

 

Adgang til information om din patientjournal

I elektroniske journaler har du ret til at anmode om, hvem der har kigget på din journal.

 

Kontakt os

For yderligere information om håndtering af personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på max@varda.se eller vores omstillingsbord på +46 (0)10–709 99 99

Ændringer af denne integritetspolitik

Vi kan foretage ændringer i vores integritetspolitik. Den seneste version af integritetspolitikken offentliggøres på denne side. Ved opdateringer, som er af afgørende betydning for vores behandling af personoplysninger, vil du modtage information herom via vores hjemmeside og/eller via e-mail.

 

Integritetspolitikken er senest opdateret den 14. maj. 2018.